Referenties

Marjolein de Graaf doet haar naam eer aan. Zij graaft dieper dan menigeen en boort al haar bronnen aan om de zaak voor elkaar te krijgen. Ze rust niet voordat het doel is bereikt. Ze zoekt ook voortdurend de samenwerking om alles op rolletjes te laten verlopen. Ik vind haar transparantie en daadkracht heel fijn om mee te werken. Marjolein is een powerhouse met humor en uitstekende communicatie skills.

– Marie Louise Voors, directeur-bestuurder ONSbank

“Marjolein doet haar bedrijfsnaam eer aan. De Graaf werkt! en hoe; vol positieve tomeloze energie, goed gedoceerd met oog voor detail en een groot vat humor. Daarbij verliest ze het doel, een goed lopende productie, niet uit het oog. Voor Stichting Touchstones betekent dat ze structuur brengt en oog en hart heeft voor de artiesten, muzikanten, medewerkers, vrijwilligers en publiek.”

– Geraldine Lodders, directeur Stichting Touchstones / Cirque de la Liberté.

“Door de pro-actieve en mensgerichte werkwijze van Marjolein heeft zij er voor gezorgd dat ook dit jaar de Innovate Experience een succes is geworden. Ze laat zich niet tegenhouden door flinke tegenslagen maar laat zien dat ze weet wat er moet gebeuren en zorgt dat het dan ook gebeurt. Kortom, alles en meer wat je verwacht van een ideale producent. Top!”

-Tom Kortbeek Co-founder Fillip Studio’s & Kozie, Directeur Innovate Festival

“Met Marjolein werk ik aan INNOVATE , het schouwtoneel van innovatief Arnhem & regio waar jaarlijks meer dan 10.000 bezoekers zich kunnen vergapen. Het is een genoegen: Marjolein is rustig, ontspannen, helder en sturend waar nodig”.

– Berry Kessels, manager Wonen Volkshuisvesting Arnhem en bestuursvoorzitter INOVATE festival.

 

“Werkt de Graaf? Jazeker, de Graaf werkt echt! Marjolein is een “zichtbaar” onzichtbare kracht voor Pragmavision. Zij geeft mij iedere keer weer het gevoel alsof zij dedicated voor ons aan het werk is, terwijl zij met diezelfde klantgerichtheid, tegelijk, voor meerdere opdrachtgevers werkt. Service with a smile en schijnbaar onvermoeibaar; dat is knap en dat werkt! Echt!

– Joop Schönfeldt, vennoot en adviseur Pragmavision.

“De Graaf Werkt! steunde ons in 2012 op vele fronten bij de viering van ons 100-jarig bestaan. Ze werkt met groot enthousiasme, een glimlach, oog voor detail en bovenal zeer professioneel. Of het nu gaat om een kleine activiteit voor 10 cliënten, een personeelsfeest voor 280 mensen of een ontvangst in aanwezigheid van Hare Majesteit de Koningin en andere hoge gasten, het verloopt op rolletjes. Ze neemt veel zorgen uit handen!”

– Edwin Frei, directeur/bestuurder Het Schild.

“Marjolein heeft de organisatie van het Festival voor blinde en ziende mensen ter ere van het 105 jarig bestaan van het Schild in Wolfheze op fantastische wijze vormgegeven. Samen met vele betrokkenen, waarbij Marjolein als grote roerganger het proces heeft vormgegeven, zowel in voorbereiding als uitvoering. Alles klopte tijdens het SchildFest en daarmee hebben de vele bezoekers en deelnemers aan het festival een onvergetelijke dag gehad!”

– Frank van der Eijnden, directeur/bestuurder Het Schild.

“Heel graag wil ik Marjolein bedanken voor de bijzondere prestatie die zij heeft geleverd. Op een rijdende trein springen en zorgen dat die niet ontspoort, sterker nog: de trein een stukje sneller laten gaan, is heel erg knap. Petje af!”

– Alex van Hooff, Voorzitter van het bestuur van de Future For Nature Foundation.

“De Graaf werkt! inderdaad. Het geeft veel vertrouwen als Marjolein betrokken is bij organisatie van congressen, bijeenkomsten, diners en ontvangst van gasten. Mensen voelen zich welkom, zij treedt niet op de voorgrond, maar is betrokken en gastvrij. Ze kijkt goed en zorgt dat alles loopt zoals het moet. De Graaf werkt, maar het is bovenal leuk om met haar te werken, niet onbelangrijk.”

– Bart Lichtenberg, Gemeente Arnhem.

“Samenwerken met Marjolein is een verademing. Projectmanagement laat ik graag aan haar over. Ze schept overzicht, stelt prioriteiten, denkt vooruit, regelt planning en bewaakt de voortgang op efficiënte wijze. Bovendien werkt zij pro-actief en initieert zij ideeën. Een extra kwaliteit is dat zij snel vertrouwen wint van collega’s en klanten waar zij mee in contact treedt. Haar positieve houding maakt de samenwerking heel plezierig. Ik beveel haar van harte aan!”

– Roeland Bemelmans, Bemelmans Training & Coaching.

Projecten

Museum Arnhem

In 2020/2021 vond de slot expositie Living, Forgiving, Remembering plaats in de Walburgiskerk in Arnhem, de tijdelijke expostieruimte van Museum Arnhem. Rondom de tentoonstelling was een evenementenprogramma...
lees meer →

Stichting ONSbank

De ONSbank ondersteunt jongeren met probleem schulden bij het nemen van de regie om zo een leven zonder schulden op te bouwen. De unieke meerwaarde is dat...
lees meer →

Cirque de la Liberté

Stichting touchstones maakt met Cirque de la Liberté circustheatershows voor IEDEREEN. Het publiek wordt verrast met spetterende voorstellingen die de zintuigen prikkelen en sensaties oproepen, mensen bewust...
lees meer →

Innovate festival

Jaarlijks organiseert de Innovatiefabriek het festival INNOVATE ARNHEM waarbij innovaties uit het verleden en heden worden gevierd en er wordt gekeken naar innovaties van de toekomst. Ik...
lees meer →

St. Crossbill Guides

Stichting Crossbill Guides heeft als non-profit organisatie het doel publieksbetrokkenheid bij natuur en natuurbescherming te vergroten. Met veel plezier werk ik mee aan de PR en Marketing...
lees meer →

JONGleren in het verkeer

Bureau de Groot Volkert werkt aan projecten die gaan over verkeer en verkeerseducatie. Een daarvan is JONGleren in het verkeer, een educatief programma over verkeer voor de...
lees meer →