Innovate festival

Jaarlijks organiseert de Innovatiefabriek het festival INNOVATE ARNHEM waarbij innovaties uit het verleden en heden worden gevierd en er wordt gekeken naar innovaties van de toekomst. Ik help als producent en organisator, de Innovatiefabriek Arnhem bij hun ambitie om beter zichtbaar te maken wat Arnhem en regio aan hoogwaardige kennis, creativiteit en innovatie in huis heeft en om bestaande initiatieven beter te verbinden. Het resultaat is een supergaaf festival stampvol wetenschap, kunst en techniek, te beleven in Arnhem. Bedrijven en individuen worden uitgenodigd hun creatieve en innovatieve projecten te laten zien.  (2017-heden).

Houd voor informatie over de volgende editie de website in de gaten: www.innovatefestival.nl (foto: Michele Giebing)

Referenties

“Door de pro-actieve en mensgerichte werkwijze van Marjolein heeft zij er voor gezorgd dat ook dit jaar de Innovate Experience een succes is geworden. Ze laat zich niet tegenhouden door flinke tegenslagen maar laat zien dat ze weet wat er moet gebeuren en zorgt dat het dan ook gebeurt. Kortom, alles en meer wat je verwacht van een ideale producent. Top!”

-Tom Kortbeek Co-founder Fillip Studio’s & Kozie, Directeur Innovate Festival

“Met Marjolein werk ik aan INNOVATE , het schouwtoneel van innovatief Arnhem & regio waar jaarlijks meer dan 10.000 bezoekers zich kunnen vergapen. Het is een genoegen: Marjolein is rustig, ontspannen, helder en sturend waar nodig”.

– Berry Kessels, manager Wonen Volkshuisvesting Arnhem en bestuursvoorzitter INOVATE festival.