Cirque de la Liberté

Fotografie door Jip de Jonge

Stichting touchstones maakt met Cirque de la Liberté circustheatershows voor IEDEREEN. Het publiek wordt verrast met spetterende voorstellingen die de zintuigen prikkelen en sensaties oproepen, mensen bewust laten worden van hun gevoelens en hun verbeeldingskracht stimuleren.

De mensen achter touchstones willen met hun projecten meewerken aan de uitbouw van een betere wereld. Daartoe initieert, ontwikkelt en voeren zij projecten uit op het gebied van kunst en cultuur in de breedste zin van de woord.

Van 2015 t/m 2019 hielp ik Geraldine Lodders en Gerda Kalsbeek daarbij bijzonder graag als producent van de voorstellingen STROOM, DURF, HOOP, BLOES en VerWarMe. Met deze shows zette touchstones circus neer in zijn meest wervelende vorm. Met muziek, zang, clownerie en acrobatiek. Het hart van deze circusshow word gevormd door musici en circusartiesten (o.a. afkomstig van Cirque du Soleil). De voorstellingen houden de bezoekers op het puntje van de stoel, ontroeren en doen schateren van het lachen. (2015-heden)

Lees meer over deze en andere projecten van touchstones op www.touchstones.nl

Referenties

“Marjolein doet haar bedrijfsnaam eer aan. De Graaf werkt! en hoe; vol positieve tomeloze energie, goed gedoceerd met oog voor detail en een groot vat humor. Daarbij verliest ze het doel, een goed lopende productie, niet uit het oog. Voor Stichting Touchstones betekent dat ze structuur brengt en oog en hart heeft voor de artiesten, muzikanten, medewerkers, vrijwilligers en publiek.”

– Geraldine Lodders, directeur Stichting Touchstones / Cirque de la Liberté.